Orego-Stim - Φυσικά κερδοφόρο

Το Orego-Stim είναι ένα φυσικό προϊόν που περιέχει αιθέριο έλαιο ρίγανης και είναι διαθέσιμο σε μορφή σκόνης και σε υγρή μορφή για ενσωμάτωσή στις ζωοτροφές και στο πόσιμο νερό. Οι τεχνικές εξαγωγής που χρησιμοποιούνται στην παραγωγή του Orego-Stim είναι ιδιόκτητες και ακολουθούν πρότυπα υψηλής ποιότητας ώστε να διασφαλιστεί ότι και το τελικό προϊόν είναι υψηλής ποιότητας.

 

Το Orego-Stim δρα στο έντερο των ζώων για να βελτιώσει την συνολική υγεία του και έχει ευρύ φάσμα ευεργετικών επιδράσεων σε όλα τα είδη ζώων.

Η Παραγωγή του Orego-Stim Διασφαλίζει τη Σταθερότητα του Προϊόντος

Είναι γνωστό ότι τα αιθέρια έλαια από τα φυτά ρίγανης σε παγκόσμιο επίπεδο μπορούν να ποικίλλουν ευρέως όσον αφορά το περιεχόμενο και τη συγκέντρωση των δραστικών συστατικών. Αυτή η διαφοροποίηση μπορεί να εξαρτάται από την τοποθεσία, τον τύπο του εδάφους, το κλίμα και το υψόμετρο μεταξύ άλλων. Έχουν διεξαχθεί αρκετές μελέτες σχετικές με αυτό το ζήτημα και καταλήγουν στα ίδια συμπεράσματα, ότι η χρήση ελαίου από διαφορετικές πηγές, σε διαφορετικές χρονικές στιγμές του έτους, θα έδινε πολύ διαφορετικά τελικά προϊόντα.

Η Anpario λαμβάνει την ποιότητα πολύ σοβαρά και οι ξεκινώντας τις δοκιμές πριν από τη συγκομιδή των φυτών. Συλλέγονται δείγματα από όλη την καλλιέργεια για τον προσδιορισμό των επιπέδων των κύριων δραστικών συστατικών, της καρβακρόλης και της θυμόλης. Ακριβώς στην καταλληλότερη στιγμή, τα φυτά συγκομίζονται και μεταφέρονται στο αποστακτήριο για την εξαγωγή του ελαίου με απόσταξη που γίνεται με την χρήση ατμού.

Αφού εξαχθεί, το έλαιο αναλύεται και πάλι για να επιβεβαιωθεί ότι τα επίπεδα καρβακρόλης και θυμόλης εμπίπτουν στα αυστηρά όρια προδιαγραφών της Anpario, μαζί με πάνω από 35 άλλες ενώσεις που βρίσκονται στο έλαιο ρίγανης. Το τελικό προϊόν υποβάλλεται σε περαιτέρω δοκιμές για να διασφαλιστεί ότι κάθε παρτίδα του είναι ομοιόμορφη και πληροί τις προδιαγραφές πριν αποδεσμευθεί στην αγορά.

 

Ανάμειξη & Παραγωγή

Η παρασκευή του Orego-stim υποστηρίζεται από σημαντική έρευνα και εμπειρία, είτε πρόκειται για την μορφή σκόνης, είτε για την υγρή μορφή.

Ειδικά επιλεγμένοι ανόργανοι φορείς εξασφαλίζουν ότι το τελικό προϊόν με την μορφή σκόνης είναι ομοιογενές και ελεύθερης ροής. Αυτό είναι ζωτικής σημασίας για κάθε διαδικασία παρασκευής γιατί επιτρέπει την ομοιόμορφη διασπορά του Orego-Stim Σκόνη στην τελική ζωοτροφή. Στη συνέχεια, το προϊόν συσκευάζεται σε σάκους αλουμινίου και σφραγίζεται για να διατηρηθεί η φρεσκάδα του και πάνω από τα 2 έτη που είναι ενδεδειγμένη διάρκεια ζωής του στο ράφι.

Με την επιλογή των γαλακτωματοποιητών, των άλλων συστατικών και του ελαίου ρίγανης εξασφαλίζεται ότι η υγρή μορφή του προϊόντος αναμιγνύεται εύκολα στο νερό χωρίς διαχωρισμό.

Πως το Orego-Stim μπορεί να βοηθήσει την επιχείρησή σας

Το Orego-Stim προάγει την υγεία του εντέρου σε όλα τα κρίσιμα στάδια ανάπτυξης, διατηρώντας την όρεξη στα επίπεδα ενός υγειούς ζώου και στηρίζοντας το σε περιόδους καταπόνησης. Η διατήρηση της καλής υγείας του εντέρου βοηθά το ζώο να επιτύχει το γενετικό του δυναμικό, το οποίο με τη σειρά του μεγιστοποιεί την κερδοφορία.

Επόμενα Βήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να μάθετε περισσότερα για το Orego-Stim και πώς μπορεί να ωφελήσει την υγεία των ζώων σας και να αυξήσει τα κέρδη σας.