Αιγοπρόβατα

Εμφάνιση όλων των 14 αποτελεσμάτων

Activ Se/E/Zn

Υγρό πρόμιγμα Βιταμίνης Ε, Σεληνίου και Ψευδαργύρου ως συμπληρωματικά θρεπτικά συστατικά στο σιτηρέσιο, με στόχο την προετοιμασία του οίστρου και της αναπαραγωγής σε πτηνά, χοίρους και μηρυκαστικά.

Activit

To ACTIVIT είναι μια διαιτητική συμπληρωματική ζωοτροφή που υποστηρίζει την προετοιμασία του οίστρου και την αναπαραγωγή.

Aldekol Des FF

Το ALDEKOL DES® FF είναι ένα συμπυκνωμένο απολυμαντικό ευρέως φάσματος, που δεν περιέχει φορμαλδεΰδη.  Xρησιμοποιείται για εξυγίανση και απολύμανση κτιριακών εγκαταστάσεων, εκτροφών παραγωγικών ζώων, εκκολαπτηρίων, εγκαταστάσεων επεξεργασίας κρέατος, κτηνιατρικών εργαστηρίων, κλινικών, ιατρείων ζώων συντροφιάς καθώς και διαφόρων ειδών εξοπλισμού.

Α.Α.Κ. Ε.Ο.Φ.: 21823/10/25-7-2011/ΑΠ-00485

Aldekol Des LB

Το ALDEKOL DES® LB είναι ένα σύγχρονο βιοκτόνο με εφαρμογές σε σφαγεία, εκκολαπτήρια και στον τομέα επεξεργασίας τροφίμων γενικότερα. Έχει ελεγχθεί από ανεξάρτητους εμπειρογνώμονες και έχει εγκριθεί σύμφωνα με τα πρότυπα της Ενωσης Γερμανών Κτηνίατρων (German Society of Veterinary Surgeons – DVG), για χρήση ακόμα και σε χαμηλές  ερμοκρασίες.

Α.A.Κ. Ε.Ο.Φ.: 78339/10-10-2013/ΑΠ-00317

Globadry

Το Globadry χρησιμοποιείται στις εκτροφές όλων των παραγωγικών ζώων στην προσπάθεια να μειωθούν προβλήματα όπως η υγρασία, η υπερβολική αμμωνία και οι παθογόνοι μικροοργανισμοί.

ImmunoWall

Το ImmunoWall® είναι μια λειτουργική ινώδης ουσία αποτελούμενη από μαννανο-ολογοσακχαρίτες (MOS) και β-γλυκάνες. Προάγει την ισορροπία και την ακεραιότητα της μικροχλωρίδας του εντέρου των ζώων λόγω της ικανότητας της να συγκολληθεί με παθογόνα βακτήρια όπως Salmonella spp. και Ε. coli. Το ImmunoWall® ενεργοποιεί, επίσης, το ανοσοποιητικό σύστημα των ζώων προλαμβάνοντας διάφορες προκλήσεις παθογόνων βακτηρίων που υπάρχουν στην εκτροφή.

LiquiPhos Strong

Το LiquiPhos Strong είναι ένας πολύ καλά ισορροπημένος συνδυασμός ανοργάνων στοιχείων και ιχνοστοιχείων για βραχυπρόθεσμη συμπλήρωση μέσω του πόσιμου νερού.

Αρ. Πρωτ. Υ.Α.Α. & Τ.: 124376 από 06/10/2014

Moldgard Σκόνη

Το Μoldgard Liquid® είναι προσθετικό ζωοτροφών με στόχο την προστασία τους από τις επιμολύνσεις με μύκητες και ζύμες.
Αρ. Πρωτ. Υ.Α.Α. & Τ.: 115148 από 26/09/2013

Multiclean CS

Το MULTICLEAN CS είναι συμπυκνωμένο αλκαλικό καθαριστικό, υψηλού αφρισμού για την απομάκρυνση πρωτεϊνών, λιπών και άλλων οργανικών ρυπαντών. Ακόμα και σε ελάχιστη συγκέντρωση διασφαλίζει ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα.

Αρ. Πρωτ. E.M.X.Π.: 30/004/2241 από 22/10/2014 με ID no:23240

Mycobond Σκόνη

To Mycobond® εξυγιαίνει τις μολυσμένες από μυκοτοξίνες ζωοτροφές. Οι μυκοτοξίνες είναι προϊόντα του μεταβολισμού των μυκήτων που δεν εξουδετερώνονται με τη χρήση των αντιμυκητιακών ουσιών.
Αρ. Πρωτ. Υ.Α.Α. & Τ.: 327954 από 16/09/2009

 

Optomega 50

Συμπλήρωμα υψηλής ποιότητας ωμέγα-3 απαραίτητων λιπαρών οξέων.
Αρ. Πρωτ. Υ.Α.Α. & Τ.: 201836 από 05/12/2011

Oxykol

Το ΟXYKOL είναι ένα απολυμαντικό νέας σύνθεσης, υψηλής συγκέντρωσης και ευρέως φάσματος το οποίο είναι ασφαλές για το χρήστη, το περιβάλλον και τα εκτρεφόμενα ζώα. Παρέχει ταυτόχρονα βακτηριοκτόνο, μυκητοκτόνο και μέγιστη ιοκτόνο  δράση που οφείλεται στο συνδυασμό της in-situ παραγωγής υψηλής δραστικότητας peracetic acid (υπεροξικό οξύ) και των συνεργιστικών και επιφανειοδραστικών ουσιών που περιέχει.

Α.A.Κ. 36990/10/25-7-2011/ΑΠ-00655

RumenYeast

Το RumenYeast® είναι ζύμη με υψηλή συγκέντρωση σε μεταβολίτες ζύμωσης, β-γλυκάνες και μαννανο-ολιγοσακχαρίτες (MOS). To RumenYeast® με την βοήθεια των άμεσα διαθέσιμων μεταβολιτών ζύμωσης, διεγείρει την δραστηριότητα των κυτταρινολυτικών βακτηρίων προάγοντας τις συνθήκες ανάπτυξης της μικροχλωρίδας της μεγάλης κοιλίας των μηρυκαστικών, ενώ με την βοήθεια των β-γλυκάνων και των μαννανο-ολιγοσακχαρίτων προάγει την ακεραιότητα του εντέρου και την ανοσορύθμιση των ζώων.

Ultrabond Σκόνη

Περιέχει ένα μοναδικό φυσικό μίγμα αργιλοπυριτικών ορυκτών και εκχυλισμάτων φρούτων για χρήση ως συνδετικό, αντισυσσωματικό και πηκτικό μέσο στις ζωοτροφές και τα συστατικά τους.

Αρ. πρωτ. Υ.Α.Α. & Τ.: 152151 από 02/12/2014